online Tarot training

Tarot = Weg van God

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Met deze leuke training leer jij de belangrijkste kaarten van het traditionele tarot kaartendeck Rider Waite, zelf leggen! Stap voor stap, kaart voor kaart, dus helemaal niet zo moeilijk. Het is interessant om steeds meer kaarten mee te nemen in de kaartleggingen. Hiervoor geef ik je tussendoor speelse oefeningen, met kleine leggingen. Eerst leg je 1 kaart die jou wat informatie geeft over een persoon en later leg je bijvoorbeeld de drie-kaartlegging: Verleden, Heden, Toekomst.
Leuk om in deze tijden je tijd nuttig en boeiend te besteden!

De Grote Arcana kaarten uit het tarot deck Rider Waite
Wil je ook ingewijd worden in de geheimen van de tarot en zelf kunnen werken met die prachtige symbolische kaarten? Uiteindelijk kun jij de Prognose legging doen om een toekomst(verwachting) te zien.

Soms zijn dingen onduidelijk in het leven; met de tarot wordt dit blootgelegd. Ook kun je advies krijgen. De kaarten zijn altijd eerlijk en opbouwend bedoeld. Het mooie is, je kunt de kaarten leidend laten zijn tijdens een goed gesprek met vrienden en zelfs klanten! Je zult zien, dat jouw beoordelingsvermogen scherper wordt naarmate je oefent.

18 Jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van een zeer ervaren dame in een volwaardige opleiding. Inmiddels ben ik zo ver, dat ik mijn kennis met liefde over kan en wil dragen. Het werken met de kaarten heeft mij mooie persoonlijke gesprekken gebracht en nog steeds!

De training gaat over de Grote Arcana kaarten uit het aloude Rider Waite deck. Het zijn de 22 belangrijkste kaarten van de 78 kaarten waaruit de Rider Waite bestaat. Zij gaan over thema’s uit het leven en kunnen aanwijzingen geven. Met deze kaarten kun je heel goed antwoorden krijgen op jouw vragen.

De kosten voor deze online training zijn € 119,-.
Als je nog geen eigen (Rider Waite) tarotkaarten hebt, kan ik deze, de Engelse variant, toezenden. Deze kosten € 9,- voor een pak.

Vragen? Stel ze via de mail aan mij: annette@inspiri.nl
Direct aanmelden en starten? Ga naar de aankoop pagina!

Geschatte duur van de training: 12 weken, maar je doet het in je eigen tempo.
Met certificaat