Aura healing

Heb jij  last van lichamelijke klachten en sta je open voor een spirituele aanpak? Volg het aura healing traject, waarbij we gaan voor vermindering van de last die jouw klachten geven van 75%! Het hele programma is nog inspirerend ook, omdat het ook lifestyle hints (vanuit de Chakra kunde) meegeeft! Voor iedereen die spiritueler in het leven wil staan en beter in haar vel wil zitten.

Je kan de dingen niet meer doen die van jou verlangd worden, er moet zoveel! Lichamelijk krijg je klachten. Je zou daarnaast best quality time voor jezelf willen,  lekker in je vel zitten, vooral genieten, minder moeten in elk geval!
Het Aura Healing traject zorgt voor ontspanning in je lijf en heling. Door de heling kom je in een gezonde flow en werkt dit door in jouw leven.

Je krijgt tools die jouw vuurtje aanjagen. Concrete healingmethodes ervaar je vooral,  dus zonder al teveel praten, zoals bij bijv. een psycholoog wel het geval is. Eigenlijk start je hiermee de dialoog met jouw lijf, in plaats van met je hoofd. Zo worden er onbewust verstoorde plekken bij jou aangeraakt. Hier kan de liefdeskracht haar werk doen. Als gediplomeerd behandelaar geeft ik deze energie door; ik ben dus een schakel. We bespreken bepaalde levensissues met gebruik van de wijze tarotkaarten, zodat de emotioneel pijnpunten duidelijk worden. Erg leuk ook om te ontvangen (en te doen) en meer te weten te komen over van alles!

Dit traject heeft kosteloos de volgende extra’s: 1 zout halo therapiesessie, astrologische input (bijv. jouw karmapunt), 2 meditatiebestanden voor thuis, tarot tussendoor vraag (t.w.v. € 56,-)

                  In 5 sessies een beter aura! 

Je kunt de aanmelding voor een eerste intake sessie boeken op www.inspiri.nl/afspraken,   Als je het traject daarna start, wordt het bedrag van deze sessie in minder gebracht op de kosten voor het hele traject.

Maar als jij dit nog spannend vindt, kun je bijv. eens een chakra-reiki sessie of tarot consult als proef nemen. Boek nu in via afspraken kalender! Het tarot consult zou ook online via de chat kunnen trouwens.

** REIKI DISTANCE MEMBERSHIP **

Hiermee kun jij -8 keer- deelnemen wanneer je wilt en je de behoefte voelt aan healing waarbij pijnpunten worden aangepakt of je meer energie krijgt. De sessies vinden plaats op 2 dagen in de week.

Ik geef twee soorten afstandshealing:

  • Discomfort healing; is vooral gericht op healing van pijnpunten in het lichaam &  op volledige ontspanning;

vooral geschikt bij aanwijsbare pijn/ oncomfortabele plekken in je lijf (zoals pds, pijnlijke gewrichten, hoofdpijn), en

  • Aura optimalisatie healing; is gericht op het aanvullen van de aura lekpunten & meer energie input in het lichaam; vooral bi vermoeidheid en depressieve/minderwaardige/angst gevoelens geschikt.

 Waarom?

Ik beveel het je aan. Het zal je veel opleveren in jouw welzijn en gezondheid. Je neemt de reiki mee in je hele zelf en zult betere, gezondere keuzes voor jezelf maken. Je komt beter tegemoet aan jezelf en straalt weer.

Wanneer?

Ik geef ze op 2 vaste dagen in de week, dinsdagmiddag en donderdagavond en begin in juni. Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven en kunt bijvoorbeeld doorwerken terwijl je de healing ontvangt. Op dinsdag vindt de aura optimalisatie plaats.

en op donderdag de discomfort healing. Het inschrijven per sessie kun je doen tot een uur voor aanvang, door te registreren bij mijn evenement bericht. Dit staat op mijn fb pagina Inspiri, bij evenementen.