Check & Fix jouw Aura

Waarom

Je weet dat je de goede weg ingeslagen bent, maar kunt hierbij best support gebruiken! Zo kun je in een traject zitten om jou beter te maken. Dit kan op verschillende gebieden zijn, zoals afvallen, leren om van je verslaving af te komen, een gezondheidstraject of relatie therapie. Misschien wil je weerbaarder worden voor invloeden om je heen. Dan heb je soms net even wat meer nodig, dan het reguliere. Ik bied je die ondersteuning, om sterker (jezelf) te zijn.

Ik bied je een traject van 2 maanden aan hiervoor! Je wordt rustiger en krijgt meer vertrouwen en hoop. Door gericht met je aura en haar energiecentra, oftewel chakra’s aan de gang te gaan, doe je een hoop goeds. De verstopte energie kan weer stromen! Dat klinkt gezond en dat is het ook.

Het traject

Energie check

Een onderzoek van jouw energie huishouding (op afstand door gebruik van pendel). Hieruit volgt een beeld van jouw energie en waar zwakke energie zit.

Zo staan de andere chakra’s allemaal voor hun eigen recht die je als mens hebt.

Met coaching (kan per chat) en veranderende tips wil ik jouw chakra’s weer op gang brengen. Het is voor jou simpel, want jij hoeft er eigenlijk alleen voor open te staan. Het gaat bijna vanzelf.

Regel hier de start en aankoop van het programma Check & Fix jouw Aura!

Ondersteuning, met tarot en chakra healing

  • Eerst krijg je een consult per chat. Hierbij leg ik ook kaarten voor je. Je krijgt te horen wat er uit de pendelcheck kwam.
  • Elke week krijg je bepaalde tips. Zo’n tip is speciaal gericht op de heling van jouw geblokkeerde chakra. Dit kan bijvoorbeeld een persoonlijke mantra zijn, of het gebruik van een speciale edelsteen / etherische olie, enz.
  • We evalueren tussendoor hoe het met je gaat.
  • Een puurdere vorm om energie te krijgen dan reiki, bestaat niet! Je ontvangt deze een keer in de praktijk op een massagetafel in de praktijk (dat is in Castricum). Als je te ver weg woont, krijg je de energie door het beluisteren van een geleide diepte meditatie.

Hoe werkt reiki?

Reiki komt uit Japan en gaat uit van het doorgeven van energie door aanraking op bepaalde punten op het lichaam. De behandelaar geeft deze helende energie door aan de behandelde. De hogere energie stroomt vanzelf door naar de plekken waar het nodig is.

Meer over de chakra’s en aura

Chakra’s zijn de energiewielen van het lichaam en hebben elk een ander soort energie. Eigenlijk heb je al die chakra’s nodig, om jezelf geestelijk en lichamelijk goed en krachtig te voelen. Als het goed is, werken ze allemaal goed en zijn in balans met elkaar. Ze zijn gesitueerd op bepaalde plaatsen in je lijf en dat is niet voor niks. Je keelchakra is het azuurblauwe punt op het plaatje, bijvoorbeeld. Dit punt gaat over spreken en alle vormen van communicatie en werkt het beste als je vanuit integriteit jezelf kunt neerzetten. Als dit chakra verstoord is, kun je er bewust aan werken om dit te healen.

Regel deze mooie healing het nu voor jezelf! Hier kom je op de aankooppagina!

Het proces van heling gaat verder na dit traject. Je komt dan vanzelf dingen tegen die jouw proces verder ondersteunen (wet van de synchroniciteit). Het is heel goed om na een tijdje nog een reiki of tarot coaching consult te krijgen, ter bekrachtiging van alles.