Check & Fix jouw Aura

Je kunt best wat support gebruiken. Je hebt ergens last van en voelt je afhankelijk ervan. Dat is het dilemma. Je weet dat er verandering moet komen, maar hoe of wat weet je niet. Andere mensen bepalen dingen voor jou. Dit heb je eerder gevoeld , maar wil je absoluut niet meer. Je wilt minder beïnvloedbaar zijn, en jezelf afschermen. Je wilt gelukkig zijn! Graag help ik je met het krachtig maken van jouw aura door gebruik te maken van goede energie. Ook coach ik met hogere inzichten, eerlijk en praktisch!

In dit traject van 2 maanden werken we aan meer rust en vertrouwen en inspiratie. Door gericht met je aura en haar energiecentra, oftewel chakra’s aan de gang te gaan, doe je een hoop goeds. De verstopte energie, die jij zo nodig hebt, komt op gang. Je aura straalt weer en trekt meer aan van wat jij wilt. Daarvoor is het nodig om te weten waar de zwakke plekken zitten qua emoties en/of lichaam.

Check: Eerst vindt de check, onderzoek plaats van jouw energie huishouding door gebruik van pendel. Hieruit volgt hoe het met de energie gesteld is. Zo staan de andere chakra’s allemaal voor hun eigen recht en energie, die je als mens hebt.

Regel hier de start en aankoop van het programma Check & Fix jouw Aura!

Reiki is ook een krachtige healing tool, welke uit Japan komt. Het gaat uit van het doorgeven van energie door straling via mijn handen, boven bepaalde punten van het lichaam. Als je keelchakra dat staat voor communicatie wordt behandeld, kan je merken dat je meer communiceert. Dit is maar een voorbeeldje.

Regel dit mooie healing traject voor jezelf! Hier kom je op de aankooppagina!

Naast dit complete healing traject, bied ik een eenmalige afspraak aan, om te ervaren wat healing met jou doet. Dit is de eenmalige

Effectieve Aura Afspraak

Voor meer stabiel gevoel, waar en wanneer dan ook. Voor een stralend, gezond en sterk aura. Geef jezelf even die goede energie.

Met:
✣ Pendel check van jouw chakra’s; Welk chakra is minder werkzaam?
✣ Trek een Aura kaart met boodschap; toegelicht
✣ Oefening voor activatie van jouw zwakste chakra (energiepunt)
✣ Edelsteen voor mee naar huis; om bij je te dragen voor steun
✣ Reiki; op en rond dit chakrapunt wordt de juiste energie geactiveerd.

Regel de Effectieve Aura Afspraak via de agenda en merk het verschil.

Chakra’s zijn de energiewielen van het lichaam en hebben elk een ander soort energie. Eigenlijk heb je al die chakra’s nodig, om jezelf geestelijk en lichamelijk goed te voelen. Dan is er balans. Ze zijn gesitueerd op bepaalde plaatsen in je lijf en dat is niet voor niks. Je keelchakra, het azuurblauwe punt op het plaatje, gaat over alle vormen van communicatie en werkt het beste als je integer bent. Er zijn nog 6 belangrijke chakra’s. Als je begint met healen, maak je een begin met verandering.