Check & fix jouw energiesysteem

Wat en waarom

Eigenlijk is dit korte programmaatje gericht op het ontvangen van pure liefdevolle en helende energie vanuit de liefdevolle bron, het Goddelijke. Het werkt door hier ten eerste voor open te staan en dit dan met aardse / gewone zaken of aanpassingen te ontvangen!

Wat is het? Het is een check van jouw energie-lichaam of wel je aura, met zijn energiepunten/chakra’s. Er zijn zeven hoofdchakra’s in het lichaam gesitueerd. Ze corresponderen allemaal met een bepaald lichaamsdeel of klier, maar dit is niet het enige. Ze houden ook verband met bepaalde emoties of rechten als mens. Als je hier te weinig naar luistert, raakt je systeem uit balans. Dit uit zich bijvoorbeeld in veel piekeren, of een gevoel van onrust of lichamelijke problemen. Het aura, het unieke energie-systeem kan in de loop der tijd verstoord zijn geraakt. Vaak gebeurt dit door het negeren van bepaalde emoties, omdat je ze als minderwaardig hebt beschouwd aan jouw gedachten. We laten ons te veel door onze mind beïnvloeden, maar je innerlijke beleving met bijbehorende behoeftes mag er ook zijn! Sterker nog: door je hierop te richten en dit gewoon de juiste input te geven, word je een gezonder, rustiger en blijer mens. Dat zorgt voor “heling” van net waar jij last van hebt (lichamelijk en emotioneel) èn voor een sprankelend /bruisend aura!!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Chakra check met pendel

Ik stem mij af op jouw energie en ga met de pendel de zeven chakra’s af. Dit kan prima op afstand! Hier komt één chakra uit, dat om aandacht vraagt, op dit moment in je leven. Vervolgens geef ik gezonde tips gericht op jou en dit chakra om dit chakra te voeden. Een tip kan bijvoorbeeld zijn om een bepaalde uitgeschreven meditatie te doen om bewust aandacht aan jouw chakra te geven. Voor iedereen is het rapport weer anders, want ik richt mij op jou. Iedereen is uniek!
Er komt verbetering van jouw omstandigheden op gang. Later bespreken we dit proces in een (online) chatgesprek. Hierbij stem ik af op jouw energie en leg ook de tarotkaarten. Het is niet voor niks dat bepaalde kaarten vallen. Sta jij hiervoor open?

  • Ik stuur jou de levens-verbeterende tips toe, per mail.
  • Je plant een datum in voor een chat afspraak, het liefste nadat je al een tip hebt opgevolgd.
  • Kosten totaal € 44,- (ik stuur je vooraf een Tikkie)

Aanvragen? via http://www.inspiri.nl/contact/