Facebook berichten

Facebook Posts

3 days ago

Inspiri

Nou dat is toevallig!!!! Ik post net een aartsengel kaart in een engelen groep en wil een nieuwe hier posten. Leek me leuk voor de afwisseling.
Maarja die engelen zijn soms stellig, hoor! Ik schud uitgebreid en welke kaart trek ik weer??? Juist, dezelfde. Daarom moet hij hier gepost worden! Voor mijzelf is hij wel toepasselijk.

Michaël: Hij beschermt jou tegen negatieve lagere energieën, zoals die voortkomt uit jaloezie. Hij beschermt jou, jouw geliefden en je huis 💙🙏

Toevallig ga ik met een programma aan de gang en heb pas een testgroep samengesteld om een aura beschermingstraject te ontwikkelen. Dit is voor mij een bevestiging.
Maar herken jij dit ook, in jouw persoonlijke situatie?
Liefs
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Inspiri

Wist je ,dat je zelf een tarot consult (met tarot, maar ook andere orakelkaarten en/of pendel!) kunt inplannen op deze pagina?
Voor als je wilt weten, hoe het verder gaat met iets bijv. op werkgebied, emoties, relaties, kind of gewoon als je wat inzichten wilt.
40 min, € 26,- , per chat
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Inspiri

==> LET OP: De pilot testgroep is vol. Maar wil jij op de hoogte blijven en geïnformeerd worden over het vervolg van dit project, bijvoorbeeld met een interessant aanbod , wat dan natuurlijk helemaal is bijgeschaafd en toegespitst op het beschermen en koesteren van jouw aura (of dat van jouw kind, huisdier), geef me jouw e-mail adres, dan komt dat helemaal goed! 💝 Annette

Kan ik jou helpen met een aura bescherming tegen negatieve invloed? Pilot groep gezocht.

Je hebt natuurlijk weleens een aura gehoord en dan
denk je aan de kleuren die er vanaf komen en die sommigen kunnen zien. Je hebt zelfs van die aura camera's, die die kleuren in beeld kunnen vangen met bijbehorend verhaal over jouw energetische gesteldheid. De mate van een kleur die op de plaat staat is belangrijk voor een bepaalde eigenschap of emotie.

Aura healing gaat verder en richt zich erop om jouw aura en misschien dat van jouw kind, te laten stralen. Het spreekt mij zo aan, omdat het over gezondheid gaat en energie en dat is iets wat belangrijk is voor een vitaal en aantrekkelijk leven. Een EIGEN leven vooral. Jezelf dan niet laten beperken door invloed van anderen.

Ik wil mij vooral toeleggen op het vergroten van immuniteit, zowel van binnen als van buiten. Wil jij je jezelf of jouw kind weerbaar maken op een energetische manier?
Hoe? Met spirituele tools die inwerken op de verschillende chakra's/rechten als mens, door ademhalingsoefeningen, door affirmaties, Bach bloesems enz. Bouw zo een denkbeeldig schild om jou (of jouw kind) heen. Zodat jij, hij of zij zichzelf mag zijn, alleen en tussen anderen in en dat er veiligheid gecreëerd wordt daarvoor!

Wie zou mee willen doen aan een pilot groep? Ik zoek maximaal 8 deelnemers, voor de periode van 4 weken, vanaf eind september.
Wat ik dan van je vraag, is meewerken aan een aantal vragen die ik heb, het meedoen aan wat eenvoudige opdrachten/oefeningen en het delen van je ervaringen erover. De testgroep maakt kosteloos gebruik van de nieuwe dienst, die natuurlijk wordt geperfectioneerd door de input van de deelnemers.
Heb je interesse, heb je er vertrouwen in, of vragen, dan mag je deze in PB melden! Graag zelfs. 😀
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Inspiri

★彡 TAROT WEEK JOURNAAL 彡★

Wel apart, dat ik op 2 achtereenvolgende dagen de Koning en Koningin van Zwaarden trek, zie ik in deze legging, die ik voor de komende week leg. Er is dus iets heel serieus aan de gang deze week; iets bepalends of met beslissingen,daar gaan zwaarden over.

✩ Maandag, Twee van Pentakels
Er wordt iets creatiefs gemaakt, je maakt beslissingen tijdens een creatief project. Of: Je zult op gevoel beslissingen moeten nemen, want jij bent degene die de aangewezen persoon is hiervoor! Zie dit als iets wat jij lekker zelf mag beslissen!

✩ Dinsdag, Schildknaap van Kelken
Iemand biedt wat aan, iets dat je goed kunt gebruiken. Een aardig persoon kruist jouw weg. Je kunt iets vinden wat jou bevalt!

✩ Woensdag, de Koning van Zwaarden
Iemand is standvastig en laat van zich horen. Het kan gaan om een persoon, die een besluit maakt, dat veel impact heeft op jou. Je kunt ook zelf degene zijn, die een serieus of zakelijk standpunt , beslissing maakt.

✩ Donderdag, de Koningin van Zwaarden
De beslissing van gisteren, gaat deze dag nog door. Je ben er dus nog steeds mee bezig. Het kan om een formele beslissing gaan, wat nu duidelijker wordt.

✩ Vrijdag , de Vier van Zwaarden
Alweer een serieuze/mentale kaart, weer eentje met zwaarden! Jij, of iemand anders denkt over na over hoe om te gaan met iets en wilt uit een bepaalde positie komen. Je beraadt je over de stappen die je kunt nemen om alles goed te laten verlopen.

✩ Zaterdag, Twee van Zwaarden
Er kan sprake zijn van een verwarring, iemand die in dubio staat. Het gaat goed, als je zorgt voor balans in gevoel en verstand. Hormonen kunnen in het spel zijn. De balans kan teruggevonden worden.

✩ Zondag, de Wereld
Deze kaart gaat over een ideale wereld, je gaat aan de gang met een werelds plan. Je komt met de natuur of een natuurlijke wetenschap in aanraking. Dit zorgt voor een oplossing van een probleem. Er is sprake van een illusie of droom situatie. 🙏
... See MoreSee Less

View on Facebook