Inspiratie dag

een blik op jezelf

Een dag spiritueel bezig zijn en zo werken aan jouw ontwikkeling. Zo ga je de dialoog aan met jezelf en kom je tot mooie inzichten, die jouw eigenheid krachtiger maken. Met deze dag wordt daartoe een start gemaakt. Zie het als een moment van bezinning en nog op een boeiende manier ook! Welke vrouw wil dit nou niet? Mannen zijn trouwens ook welkom. Wat komt er aan bod?

  • Pendelen: krijg gelijk al antwoord op die ene brandende vraag! Ook helpend om bijv. jouw chakra’s uit te pendelen! Hiermee zie je hoe het met jouw emoties e.d. is. Wat kan beter? We maken een begin met het kraken van jouw code. Hoe communiceert het energieveld via de pendel met jou? Dat kan bij iedereen anders zijn.

Ik kan een pendel voor je uitpendelen, met de meeste geschikte edelsteen voor jou. Deze pendel mag je mee naar huis mag nemen. Die blijft voortaan in je handtas! Zo heb je altijd je vraagbaakje bij je.

  • Chakra oefeningen. In de bosrijke omgeving gaan we een mooi plekje uitzoeken om een aantal eenvoudige oefeningen te doen, die je energie systeem oftewel jouw aura in beweging zetten. Geblokkeerde emoties kunnen zo loskomen.
  • Mini Tarot workshop: maak een begin met het leren leggen van die eeuwenoude tarotkaarten! Leer spelenderwijs De Volgende Stap legging, welke informatie geeft over waar je nu staat en wat jouw volgende stap mag zijn. Je krijgt een eigen pakje Rider Waite kaarten mee naar huis! Hopelijk inspireert dit jou, om zelf te gaan leggen. (Annette heeft ook een online eenvoudige tarot training ontwikkeld die je later kunt doen!).  
  • Lunch bij restaurant Johanna’s hof
  • Als er tijd over is, kan Annette nog persoonlijke tarot kaarten leggen, voor degenen die dat willen.
  • We gaan vooral voor een ontspannen dag met elkaar, dus laat je verrassen.

Gun jij jezelf zo’n mooie dag? Geef je dan nu op. Er is beperkt plek, omdat we op de juiste afstand van elkaar blijven in navolging van de corona maatregelen!

Waar? Castricum, Oude Administratiegebouw en het bos (en Johanna’s hof);

Wanneer? Vrijdag 17 juli, van 10.15 uur tot ong. 15.00 uur.

Kosten, inclusief lunch, koffie, thee, choco smoothie, pendel met edelsteen en een pakje tarotkaarten; € 179,-

Geef je op via annette@inspiri.nl