Tarot

Om bv. meer te weten te komen over de kern van het probleem (wat is het wat iemand’s geluk in de weg staat?), werk ik met het beroemde Rider Waite tarot spel, wat in 1909 is ontstaan, ontworpen door kunstenares Pamela Coman Smith en occultist werker Arthur Waite. De kaarten zijn geïnspireerd op de orde van de Golden Dawn school voor occultisme uit Engeland en op een ander occultist, genaamd Éliphas Lévi (geboren in Parijs).


Een tarot kaarten deck is verdeeld in 2 delen: de kleine en de grote Arcana:
De grote Arcana bestaat uit 22 kaarten. Deze gaan over belangrijke levens thema’s. Zij symboliseren per kaart de levensstadia van een mens, van geboorte tot dood.
De kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten en gaan meer over dagelijkse gebeurtenissen of onderwerpen.

In het Heel Jouw Aura traject zitten spirituele consulten met gebruik van tarot kaarten. Via de kaarten wordt duidelijk wat je mag weten. Ook wordt duidelijk wat voor jou de beste weg is. Dit is heel handig als je zelf nog twijfelt.

Boek een Tarot consult via mijn facebook pagina Inspiri. Dan kunnen we de aftrap geven voor het Heel Jouw Aura traject, dat uit meerdere sessies bestaat. Hierbij komt meer aan de orde dan tarot.

Tip! Neem de voordelige Vier-Tarot-Kaart ( € 119,- voor 4 tarot consulten en/of reiki sessies). Deze kunnen online per chat, of in de praktijk te Castricum plaatsvinden. De kaart is ook door een ander te gebruiken.