Tarot consult

Boek een tarot consult / reading / legging (in de praktijk of online) voor antwoorden over iets waardoor jij vastloopt (eventueel in combinatie met een helende Chakra-reiki behandeling)!

In het Chakra Healing traject zitten spirituele/tarot consultaties. Met de kaarten wordt duidelijk wat je mag weten om een zinvol en gelukkig leven te hebben. Je stelt bijvoorbeeld een vraag over een relatie die je met iemand hebt; uit de kaarten komen bijzonderheden naar voren en ook kan er advies gegeven worden. Tenminste, het gaat over wat op dit moment het beste is.


Een los Tarot consult vindt online per chat plaats, dus je hoeft er niet 2 uur voor te rijden ;). Boek dit via mijn facebookpagina Inspiri. Het is niet mogelijk om één tarot consult in de praktijk te krijgen. Wel is het mogelijk dat je een intake sessie neemt voor het Aura Healing traject. Dan krijg je een energetische behandeling en spiritueel tarot consult. Het Aura Healing plan bestaat uit meer (ong 5) sessies om jou echt te kunnen helpen om emotioneel/lichamelijk ongemak af te schudden. Eén sessie is daarvoor echt te weinig.

Tip! Als het tarot gesprek bevalt, neem dan de voordelige Vier-Tarot-Kaart, voor 4 tarot consulten (of chakra-reiki sessies naar keuze, eventueel te delen met iemand anders om mij te kunnen raadplegen wanneer je wilt). Dit is wel mogelijk in de praktijk en online (chat).

CatharinaWeb

Een leuke website over
Astrologie, tarot, sjamanisme, numerologie, bioritme, uitgebreid forum en meer.