Leer pendelen

Online

Nu ook online Pendel training!! Met leuke onderdelen, zoals naast het kraken van jouw pendel code, pendelen op orakelkaarten, op jouw aura, enz! Niet te lang, niet te moeilijk. Met video fragmentjes met duidelijke uitleg. Gewoon leuk om te doen! Het kost maar € 25,-. Een pendel kun je van tevoren bij mij aanschaffen voor € 11,- (inclusief verzending binnen Nederland), net als de pendelkaarten (waarvan ik het gebruik uitleg in de training), maar dit is niet verplicht. Reageer via het contactformulier, als je interesse hebt! Dan geef ik je de aankooplink. Wil je al rechtstreeks aankopen, ga dan meteen naar deze aankooplink.

Workshop in Castricum

De volgende workshops vindt plaats op 28 november, van 10.00 tot half 12. Geef jezelf op via het contactformulier of via annette@inspiri.nl ! Dan ontvang je alle bijzonderheden. 

Vergroot jouw eigen helder-wetende gave op een hele leuke manier! Met de pendel gaan we contact leggen met het vernunftige energieveld. Van daaruit wordt de pendel aangestuurd en geeft jou het zuivere antwoord op jouw vragen. Deze kunnen over van alles gaan. Van het deel van jouw huis dat verbetering nodig heeft tot en met de parfum die bij je past. Je kunt je bij alles wat je jezelf afvraagt even pendelen. Dus handig om die pendel in je tas te stoppen. 

In het monumentale Oude Administratiegebouw, gelegen op het terrein van Parnassia en Dijk en Duin (links van de Zeeweg), boven restaurant de Oude Keuken, Castricum, maken we in deze workshop kennis met de pendel en leren deze gebruiken aan de hand van b.v. pendel-kaarten.  Aan de pendels die ik voorradig heb, hangt een edelsteentje. De energie hiervan geeft een extra dimensie aan jou en het pendelen. Iedere edelsteen heeft krachten, zoals het stimuleren van spiritualiteit er eentje van is!

Schrijf je in via het contactformulier of mail (annette@inspiri.nl).
De kosten van de workshop: € 26,-. Je kunt een pendel met edelsteen kopen op locatie,  voor € 8,50.

(met corona maatregelen, zoals afstand en handgel)