Inspiratie legging

Juist in crisis tijd merk ik dat veel mensen geconfronteerd worden met hun eigen persoonlijke ding. Iedereen heeft wel iets wat uitgewerkt mag worden, zoals een angst of het gevoel tegengewerkt te worden of je zoekt vooral de liefde voor jezelf. Merk jij dit ook bij jezelf en kun jij wel inspiratie gebruiken hierbij?

Met de tarotkaarten e.d., krijg jij jouw boodschap, om er sterker doorheen te komen. Zo kun jij loskomen van de belemmeringen die je nog hebt.

Ik leg de kaarten voor jou en in een live Teams sessie bespreken we deze. Kosten : € 34,-, per halfuur (inclusief voorbereidingstijd). Als je het wilt, kunnen we deze sessie ook per chat gesprek doen via Messenger / facebook.

Regel jouw inspiratie legging via de mail naar annette@inspiri.nl. Geef hierbij even aan waarvoor jij inspiratie kunt gebruiken! Graag tot ziens!

RECENCIES:

Debby ten Brink
Ik was met alle liefde een “proefkonijn” om te oefenen met zoom, het was een hele fijne inspiratie legging. Er is mij veel duidelijk geworden. Dankjewel. ♥️🙏🏻
Rachel Peeters 
Vandaag een inspiratielegging mogen ontvangen van Annette. Mooi hoe de puzzelstukjes in elkaar vielen voor mij. Bevestiging om een vervolg te geven aan de weg die ik ben ingeslagen. Ik vind Annette heel prettig in de omgang; rustig en open met een veilige bedding. Aanrader💜