introductie tarot

een blik op jezelf

Een ochtend spiritueel bezig zijn en zo werken aan jouw ontwikkeling. Zo kom je tot mooie inzichten en antwoorden. Met deze dag wordt daarmee een start gemaakt. Zie het als een moment van bezinning op een leuke manier. Wat komt er aan bod?

Mini Tarot workshop: maak een begin met het leren leggen van die eeuwenoude tarotkaarten! Leer spelenderwijs De Volgende Stap legging, welke informatie geeft over waar je nu staat en wat jouw volgende stap mag zijn.

Je krijgt een eigen pakje Rider Waite kaarten, die je mee naar huis mag nemen èn een mapje met informatie per Grote Arcanakaart! Zie deze workshop als een opstapje om wegwijs te raken in de prachtige symboliek en leer wat de kaarten jou te vertellen hebben! Het is altijd fijn om ze te raadplegen als je ergens meer over wilt weten!

Als er tijd over is, kan ik nog persoonlijke tarot kaarten leggen, voor wie dat wil.

Wil je meer? dan heb ik de online tarot training voor je, waarmee je rustig thuis de kaarten leert leggen. Dit is natuurlijk voldoende om er goed mee te kunnen werken! zie de informatie over de tarot training hier.

Geef je op!
Waar? Castricum, Oude Administratiegebouw, boven restaurant de Oude Keuken.
Wanneer? De eerstvolgende workshop is op 6 maart en 3 april, van 10 tot 12 uur. Geef je snel op. 
Kosten, inclusief koffie, thee, en een pakje tarotkaarten, informatiemap en een persoonlijke legging: € 39,-

Geef je op via annette@inspiri.nl of via facebook InspiriAnnette

Wist je dat ik ook een mooie pendelworkshop heb?