Inspiri Inspiration Day


Kom jezelf spiritueel inspireren en maak kennis met boeiende zaken op het gebied van energie en intuïtie. Krijg kennis over jouzelf. Het komt overal van pas, zoals op je werk of ergens anders, met een groep mensen. Je staat even stil bij jezelf. Zo doe je wat jij wilt en neem je de vrijheid hiervoor.
Door de tarotkaarten bijvoorbeeld kun je hogere inzichten krijgen over een situatie bij jezelf. Zie het eens van de andere kant of krijg ideetjes.

Get inspired!

❁ Maak contact met jouw hogere zelf met pendelen. Hieruit volgt jouw persoonlijke mantra.
Ook pendel je ook een edelsteen uit.

❁ Met de symbolische tarot kun je waarheden over jouzelf ontdekken. Natuurlijk is deze ochtend te kort om de hele tarot te leren, maar je krijgt al een goede indruk en ook al wat sleutelwoorden per kaart. Zo kun je een goed begin ermee maken thuis. Je krijgt de kaarten mee naar huis.

❁ Orakelkaarten; met mooie engelen boodschappen ;
❁ Numerologie: wat is jouw persoonsgetal? ;
Psychometrie: alles heeft energie dus ook voorwerpen of foto’s;

Het is leuk om dit met een aantal bekenden te doen om elkaar anders te leren kennen, maar natuurlijk kun je jezelf ook alleen inschrijven.
Eerstvolgende data van deze Inspiri Inspiration Day is zaterdag 18 juni, van 10.00 tot 13.00 uur te Castricum, Oude Parklaan, Castricum.
Een andere datum of dag is bespreekbaar.
Kosten € 74,- Dit is inclusief een (met jou resonerende) edelsteen, een pendel en pak tarotkaarten, koffie thee en een gebakje,
of € 99,- inclusief pak prachtige orakelkaarten erbij.

=> Opgeven via mail : annette@inspiri.nl, met vermelding van de datum dat je wilt komen, mobiele nummer en jouw geboortedatum.