Over mij

Veel te lang heb ik met spanning in mijn lijf geleefd.  Misschien heeft het zijn tijd nodig gehad om echt te beseffen dat het anders moest. Achteraf zijn er wel meerdere momenten dat het de kop opstak natuurlijk. Zo had ik al 2x een crisis meegemaakt. Ik wilde, nee ik moest voldoen aan presteren en voldoen aan…, maar het kost zo’n strijd en energie, wat niet goed was voor mijn gezondheid. … Ik paste mijzelf zo aan verwachtingen aan. Ik heb mij wel afgevraagd hoe ik meer ontspanning kon vinden, meer genieten, maar wist niet hoe precies. 

Het leek of ik geen keuze had en door moest blijven gaan en me zo geforceerd te voelen tijdens contacten met mensen in mijn omgeving.  Alles om te presteren en goed over te komen. Het knaagde van binnen en gaf veel onrust. Het minst leuke is, dat je geen contact met jezelf hebt. Leven vanuit  verwachtingen van anderen, is niet goed! Ik gaf andere mensen er zelfs wel de schuld van in plaats van echte oplossingen bedenken om zelf meer ademruimte te krijgen. Ik zat in een ongemakkelijk keurslijf en ik weet nog precies hoe benauwd dat voelde. Dat uitte zich in lichamelijke klachten, zoals maagklachten/pds (prikkelbare darmsyndroom), schildklier problemen, verkrampte borst, (lichte) astma , vermoeidheid, burn-out.

Ik kon mezelf niet langer negeren. Daarom ben ik na de 2e burn-out steeds meer naar mezelf gaan kijken en ontdekken wat waar is voor mijzelf!  Zeker en rustig vanuit jezelf zijn is belangrijk en het kost soms heel wat jaren voordat je het leert. Mij heeft het wel zo’n 30 jaar, gaandeweg, geduurd. Met afstemming op het Goede, het universum, dat het altijd goed met je voor heeft, is er zoveel goeds te behalen! Nog steeds blijft dit belangrijk.

Het werken met tarot kaarten geeft mij veel plezier. Door het leggen ervan ben je toch met jouw eigen waarheid en geluk bezig. Ik geloof sterk in energie en dat het niet voor niks zo is, dat je bepaalde kaarten trekt. Ook voor andere zaken kun je gebruik maken van deze onuitputtelijke energie, oftewel liefde. Voor alles wat je doet eigenlijk, wat mij betreft. Bij het toepassen van reiki, astrologie, psychologische inzichten geven, maar ook bij iets moois bouwen in huis kun je jouw verbeeldingskracht / liefde steken. Zo geef je er jouw eigen draai aan.

Ik wil mensen met die goede energie in aanraking laten komen, zodat het nog gezelliger wordt met elkaar op aarde, waarbij iedereen mag zijn zoals die is. Dit doe ik tegenwoordig ook met chakra/aura programma om je aura te beschermen en koesteren. Als het met jouzelf niet goed gaat, ligt hier een verstoring van energie aan ten grondslag. Je kunt dit herstellen, door bewust te werken met energie. Zo fijn! 

Wat kan ik je nog over mezelf vertellen?
– Ik trim en wandel graag in het bos, houd van een glas wijn, Indisch en Italiaans eten, lezen (Santa Montefiore schrijft prachtig of Carlos R. Zafón, Isabel Allende).
Verder dans ik graag op Zia, Latino of Roemeense, Turkse muziek, maar Little Kleine is zeker ook goed te doen 😉 

Afbeeldingsresultaat voor ktno
Chakra Massage bij Anand