Bach bloesem inventarisatie

Met respect voor en uit naam van Dr. Edward Bach werk ik met de Bach bloesems. Misschien heb je hier weleens wat over gehoord.
De bloesems worden gebruikt bij emotionele disbalans en zorgen er met hun specifieke eigenschappen voor dat de juiste energie tot iemand komt! Er zijn wel 38 soorten bloesems, gericht op verbetering van verschillende gevoelsbelevingen/moods. Er kunnen maximaal 6, 7 bloesems in een flesje, voor de ideale mix.

Stel, je voelt je een tijdje moedeloos zonder duidelijke reden. Dan is hier uit de groep wanhoop en moedeloosheid een geschikte bloesem voor te vinden. De extracten zijn puur natuurlijk. Ze zijn ook zeer geschikt voor huisdieren of kinderen.

Bach bloesem inventarisatie voor jou

Je gaat onderzoeken welke bloesem geschikt voor jou is. Hierbij gebruiken we een formulier, bloesem kaarten en een pendel.
Je krijgt de voor jou geschikte bloesems in een flesje (voor ruim 3 weken) mee naar huis.

In groepsverband of privé sessie

De bloeseminventarisatie, waarbij je onder begeleiding gaat afstemmen welke bloesems bij jou passen, doe ik in een groepsverband of 1-op-1 sessie in de praktijk.

✬ Groepsbijeenkomst datum is 2 juli van half 11 tot ong. 12 uur. Deelnemen? mail even via het contactformulier. (Heb je een pendel? dan mag je deze meenemen).

✬ 1-op-1 sessie; voor een privé inventarisatie, kun je zelf een afspraak boeken via de agenda. Deze afspraak duurt ong. 1 uur.

Het is in Castricum, in het Oude Administratiegebouw (achterkant, ingang links van bakkerij Bak’m) en rechts van restaurant De Oude Keuken. De prijs is € 35,- inclusief flesje Bach bloesem mix (van ong. 4 soorten bloesems), onder het genot van een kopje koffie of thee +.