Bach bloesems

Last van onrust en spanningen? Bach bloesems werken in op het gemoed en zorgen voor innerlijke vrede, omdat zij je mildheid teruggeven.

Dr. Edward Bach, uit Engeland, heeft de (extracten van de) bloesems geproduceerd. Hij was een succesvol bacterioloog en heeft o.m. goede middelen tegen darmziektes ontwikkeld. Toch wilde hij zich meer richten op natuurlijke middelen. Het werden de bloesems.  Bach onderzocht de bloesems en hun eigenschappen in het veld en testte deze op mensen, die graag van hun last af wilden komen.

Iedereen heeft valkuilen. Je reageert dan op een niet zo constructieve manier. Dit uit zich bijv. in wanhoop, angst, onzekerheid, wantrouwen, gebrek aan (eigen)liefde, minderwaardigheid. Hieruit volgen dan weer lichamelijke problemen. Dit kan letterlijk in het gebied in je lijf (chakra) zijn, waar de bepaalde emotie huist.

Iemand die haar leven altijd om een ander heen heeft gebouwd bijv., kan astma ontwikkelen. Dat zit dan in het hartgebied, het gebied van (eigen)liefde, schoonheid ervaren en zacht zijn. En zo meer!


Een Bach bloesem leidt met behulp van zijn eigenschappen, een mens weer terug naar zijn/haar ware natuur, die krachtig is. Dit merkt de buitenwereld ook!

Wil jij een Bach bloesem inventarisatie?

Kom naar mijn praktijk in Castricum en keer met een flesje met de juiste bloesem mix naar huis!

Al na een paar dagen kun je verbetering aanvoelen, merken. De bloesems zijn ook geschikt voor dieren en kinderen.

We onderzoeken welke bloesems geschikt zijn.  Je krijgt de bloesems in een flesje (voor ruim 3 weken) mee naar huis.

✬ ✬✬ Boek de bloesem inventarisatie hier, via de agenda !

Het is in Castricum, in het Oude Administratiegebouw (achterkant, ingang links van bakkerij Bak’m) en rechts van restaurant De Oude Keuken. De prijs is € 37,- inclusief flesje Bach bloesem mix (van gemiddeld 4 bloesems),

Na gebruik kan ik uitzoeken of de samenstelling aangepast dient te worden.

Het is aan te raden om het proces waar je in zit, ook te ondersteunen met (tarot) counseling, Chakra reiki enz.

De bronafbeelding bekijken