Tarot training

4 Spirituele lessen  De bronafbeelding bekijken

In deze serie van 4 lessen, maak je kennis met verschillende spirituele hulpmiddelen: 

Les 1 Tarotkaarten, Grote Arcanakaarten
Dit gaat over de hoofdkaarten uit het tarotspel met zijn arcana’s, oftewel geheimen. Je legt zelf al wat kaarten voor jezelf op tafel!

Les 2 Tarotkaarten, Kleine Arcanakaarten
Dit zijn 56 kaarten uit het tarotspel (van totaal 78 kaarten), die nog meer details en informatie geven dan de Grote Arcanakaarten (van les 1). Als je alle kaarten kent, kun je nog meer informatie op tafel krijgen over een vraag of over een toekomst verwachting.

Les 3 Pendelen
Een pendel is eigenlijk een handzame wichelroede, die werkt op energie. Je leert zelf te pendelen. Doet hij het? Wist je dat hij bij iedereen weer anders “draait”? Met leuke opdrachten, zoals pendelen met vraag- en antwoordkaarten. Er zijn pendels aanwezig met verschillende edelsteentjes eraan. Annette pendelt de juiste voor jou uit. Deze kun je gebruiken tijdens de les of aanschaffen als je hem wilt houden.

Les 4 Bach bloesems
Er zijn wel 38 soorten aftreksels van bloesems van planten en bomen! Deze hebben met hun eigenschappen een heilzame werking op (de emoties van) mensen. Dokter Bach heeft dit allemaal uitgezocht. Welke voor jou geschikt zijn, ga je zelf onderzoeken! O.a. met vragen en met een pendel. Je ontvangt een flesje met één bloesem erin. Extra soorten zijn tegen meerprijs van € 2,50 per bloesem te verkrijgen. De bloesem druppels werken meestal al na 1 dag.

  • Data: v.a. vrijdag 14 oktober, 10 uur in Castricum,
  • Kosten: € 56,- voor alle vier de lessen. Bij de lessen zijn extra zaken te koop, zoals een pakje tarotkaarten, een pendel, info mapje over de kaarten, pakjes orakelkaarten,
  • Opgeven: Geef je snel op met het contactformulier.

۞

TAROT WORKSHOP

Deze kun je bijv. doen om te kijken of de Tarot opleiding wat voor je is. Met deze workshop kom je al heel ver en weet je globaal de betekenis van de Grote Arcanakaarten. Dit is ook mogelijk als bijv. een vriendinnendag of vrijgezellenfeestje. 
Geef je belangstelling aan via het contactformulier. Dan kijken we welke datum we kunnen plannen. 

۞

COMPLETE CURSUS TAROTKAARTEN – deel I en deel II

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Voeg meer toe aan een gesprek met jezelf of een ander! Met deze leuke en praktische training tarot kaarten training (met het Rider Waite kaartendeck) leer je de kaarten gebruiken. Elke kaart vertelt weer iets anders. Het deck is op een spirituele/occulte school in Engeland ontwikkeld volgens een bepaalde orde, “De Orde van de Gouden Dageraad”. Deze orde was erop gericht om jezelf zo volwaardig mogelijk te ontwikkelen.  

Tarotkaarten als gesprekstool
Het geeft extra dimensie en diepgang aan een gesprek als je deze kaarten met symbolen gebruikt. Het tarot kaartendeck is opgebouwd uit de Grote en de Kleine Arcanakaarten. Arcana betekent geheim. Dat juist een bepaalde kaart met geheime onthulling op tafel valt, is geen toeval. 

Ongeveer 18 jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van een doorgewinterde tarotlegster. Het was een uitgebreide opleiding, waarbij alle 78 kaarten stuk voor stuk op tafel kwamen! Inmiddels wil ik mijn kennis en ervaring graag overdragen. Ik weet waar je tegenaan kunt lopen. 

cursus deel I en II
De tarot training is in twee delen verdeeld, deel I gaat over de Grote Arcana kaarten en deel II over de Kleine Arcana kaarten. De Grote Arcanakaarten bestaan uit 22 hoofdkaarten, die over de wat grotere (levens)thema’s/onderwerpen gaan. Met de kennis van deze kaarten kun je al de tarot gaan leggen. De Kleine Arcanakaarten geven meer details en informatie over zaken weer en geven dus aanvullende informatie. Ook niet geheel onbelangrijk! 

Inhoud training:
Naast een introductie over de kaarten, worden de kaarten kaart voor kaart uitgelegd. Zo kun je steeds meer kaarten meenemen in de leggingen. De eerste oefening is een kaart voor iemand pakken en kijken of deze kaart bij diegene past.

Praktisch
De cursus is in het Oude Administratiegebouw/Oude Parklaan 119, op het Parnassia-terrein, Castricum/Bakkum (aan Zee) (ongeveer boven restaurant De Oude Keuken). 

De kosten voor de Grote Arcana training zijn € 145,-, inclusief een pak Rider Waite tarotkaarten, cursusmap, koffie/thee/lekkers, certificaat en € 135,- voor de Kleine Arcanakaarten, inclusief cursusmap, koffie/thee/lekkers en certificaat. 

Aanmelden?
Meld je aan via mijn het contactformulier. Dan plan ik een datum. 

۞