Tarot training

 

Tarot, Tarot Kaarsen, Tarotkaarten

Voeg meer toe aan een gesprek met jezelf of een ander! Met deze leuke en praktische training tarot kaarten training (met het Rider Waite kaartendeck) leer je de kaarten gebruiken. Elke kaart kan weer iets anders zeggen. Het deck is op een spirituele/occulte school in Engeland ontwikkeld volgens een bepaalde orde die ze aanhingen. Deze orde ging uit van de beste mogelijke manier van (spirituele) ontwikkeling van de mens. 

Waarom tarotkaarten gebruiken?
Het geeft extra dimensie en diepgang aan een gesprek als je deze kaarten met symbolen gebruikt. Het tarot kaartendeck is opgebouwd uit de Grote en de Kleine Arcanakaarten. Arcana betekent geheim. Je mag erop vertrouwen, dat het geen toeval is, dat bepaalde kaarten vallen!

Natuurlijk kun je ze voor jezelf leggen en zo te weten komen hoe de verwachting van een bepaalde situatie is. 

Ongeveer 18 jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van een doorgewinterde tarotlegster. Het was een uitgebreide opleiding, waarbij de kaarten stuk voor stuk op tafel kwamen, alle 78 dus. Inmiddels ben ik zo ver, dat ik mijn kennis graag wil overdragen. Ik weet waar je tegenaan kunt lopen. Mijn training is anders dan de informatie die je kunt vinden op internet. Alleen al omdat ik je gelijk help bij het interpreteren van een legging. Ook maak ik gebruik van sleutelwoorden, zodat je al een betekenis aan de kaart kunt geven.

De tarot training is in twee delen verdeeld, deel I gaat over de Grote Arcana kaarten en deel II over de Kleine kaarten. De Grote Arcanakaarten bestaan uit 22 kaarten, die over de wat grotere (levens)thema’s/onderwerpen gaan. Met de kennis van deze kaarten kun je al leggingen doen! De Kleine Arcanakaarten geven meer details en informatie over zaken weer. 

Inhoud training:
Naast algemene informatie en herkomst van de kaarten, worden de kaarten kaart voor kaart uitgelegd. Het is interessant om zo steeds meer kaarten mee te kunnen nemen in de kaartleggingen. Tussendoor oefen je met eenvoudige leggingen. Zo beginnen we een kaart voor een bekende te pakken!

Praktisch
De cursus is in het Oude Administratiegebouw/Oude Parklaan 119, op het Parnassiaterrein, Castricum/Bakkum (aan Zee) (ongeveer boven restaurant De Oude Keuken). 

De kosten voor de Grote Arcana training zijn € 149,-, inclusief een pak Rider Waite tarotkaarten, cursusmap, koffie/thee/lekkers, certificaat en € 135,- voor de Kleine Arcanakaarten, inclusief cursusmap, koffie/thee/lekkers en certificaat. 

De eerstvolgende mogelijkheid om te beginnen is: 
✪ Grote Arcanakaarten (deel 1): start ong. in augustus/september, op een doordeweekse dag in overleg. Geef je snel op! 
✪ Kleine Arcanakaarten (deel 2): wordt waarschijnlijk op een donderdag of zondagochtend gegeven aan 
    vanaf september 2022. 

Aanmelden?
Meld je gauw aan via mijn mail annette@inspiri.nl!