Bach bloesems

Herstel van balans in emotionele energie patronen in jezelf met  Bach bloesems
Bach bloesems komen van Dr. E. Bach en zijn gemaakt van bloesems van planten en bomen, die bepaalde energieën in zich dragen, die, bij inname van de druppels, inwerken op jouw energie patroon, zodat je weer rust en vertrouwen hebt.

Er zijn wel 38 soorten bloesems, dus er is voor iedere emotie of disbalans een remedie mix samen te stellen.
Ook om een bepaalde heftige periode goed te doorstaan, zoals rouw.

Reactie van een gebruikster: “Ik ben meer geaard, tot mezelf gekomen, alsof ik geland ben ofzo. Je kunt het in mijn ogen zien.”

Afkomst Bach bloesems

Dr. Edward Bach, uit Engeland, heeft de (extracten van de) bloesems geproduceerd. Hij was een succesvol bacterioloog, arts en heeft synodes tegen darmziektes ontwikkeld. Toch wilde hij zich meer richten op natuurlijke middelen, omdat hij zag dat er vaak een bepaalde gemoedstoestand aan ziektes vooraf ging. Het werden de bloesems!  Edward Bach onderzocht de bloesems in het veld en bracht hun eigenschappen in kaart. Hij testte ze uitvoerig op mensen.

Wanneer gebruiken?

Iedereen heeft valkuilen. Je reageert dan op een niet zo constructieve manier. Dit uit zich in bijv. wanhoop, angst, onzekerheid, wantrouwen, gebrek aan (eigen)liefde, minderwaardigheid. Hieruit ontstaan dan ook lichamelijke problemen in een bepaald lichaamsgebied. De plek waar dit ontstaat resoneert met een bepaald chakra. Een chakra is een bepaalde energie, zoals liefde toelaten en kunnen voelen (het hartchakra). Ik noem de chakra’s de “rechten” die je als mens hebt.


Een Bach bloesem leidt met behulp van zijn eigenschappen, een mens weer terug naar zijn/haar ware natuur en kracht. Al na een dag kun je het verschil in jouzelf merken.

 

 

 

Een onderzoek met advies voor de juiste Bach bloesem soorten (mix) voor jou is los te doen en te boeken, maar kan ook onderdeel zijn van het Healing traject. Je kunt voor dit Healing traject een (kosteloos) inventarisatie gesprek, de Healing analyse, boeken.

 

De praktijk zit in Castricum, in het Oude Administratiegebouw (achterkant, ingang links van bakkerij Bak’m) en rechts van restaurant De Oude Keuken.