Tarot inzichten

Ik werk met het tarot deck van Rider Waite, dat in 1905 bedacht en ontworpen is door leerlingen van de occulte school in Engeland. Het is precies zo opgebouwd, dat het vanuit meerdere hoeken inzicht kan geven.

Net als de bijbel, dat een wijs oud geschrift is, kun je het nog altijd gebruiken om inspiratie te krijgen. Je ontvangt de hogere inzichten, die jij nu nodig hebt. Je loopt allemaal weleens rond met bepaalde vragen en tarot geeft jou net de bevestiging waar je eigenlijk naar op zoek bent. Altijd waarheidsgetrouw en opbouwend.

Tarot reading/counseling in de praktijk (ook om te delen met twee personen)

In mijn praktijk te Castricum kun je komen voor een Tarot reading met als extra: 5 goddelijke kaarten! Deze bieden net even meer dan op zich al een mooi advies of leidraad met alleen de tarotkaarten. Deze 5 kaarten geven jou al een een persoonlijke boodschap vanuit Goddelijk perspectief.
Met de tarotkaarten krijg je informatie over de energie en situatie zoals die nu is en welke kant het opgaat. Jij pakt de kaarten die ik in een bepaalde legging leg. Samen vormen de kaarten dan een bepaald verhaal. Ik ga met jou in gesprek wat de strekking is van de bepaalde kaarten die jij pakt en die op tafel komen te liggen. Het is zeker niet een eenrichtingsverkeer, waarbij alleen ik aan het woord ben. Ik wil je graag inspireren op jouw pad!
Het consult duurt een uur (uiteraard met een kopje koffie of thee) en kost € 52,-. Boek deze afspraak nu in met de boekingstool.

SUGGESTIE: Het is ook geschikt om dit met zijn tweeën te doen en ieder een halfuur de tijd te krijgen.

Tarot Counseling bij een proces

Als je in een persoonlijk proces zit, is het raadzaam en prettig om mij vaker te raadplegen. Dit is mogelijk met 4 à 5 consulten. Op die manier kun je steeds weer andere mogelijkheden of inzichten krijgen bij een situatie, die we van tevoren in beeld brengen. Ook kun je kiezen voor het healing traject, waarbij naast tarot counseling, ook bijv. Bach bloesems en chakra reiki zit.

Een voorbeeld van een persoonlijk proces kan zijn, dat je wilt afvallen of gezonder leven en tegen bepaalde patronen oploopt, of je vindt het moeilijk om van iets of iemand af te komen en voor jezelf te kiezen. Een stuk spirituele ondersteuning, waarbij je op het juiste pad blijft, is helpend en fijn hierbij. Natuurlijk kun je eerst een keer kiezen voor een eenmalig consult, en vanuit daar kun je de Tarot counseling bij een proces met mij afspreken.

Overige informatie kun je bij mij krijgen via de contactpagina !