Tarot inzichten

De bronafbeelding bekijkenKijk ook bij de workshops Tarot die nu gegeven worden!

Rider Waite 

Ik werk met het tarot deck van Rider Waite, dat in 1905 bedacht en ontworpen is door leerlingen van de occulte school in Engeland. Het is precies zo opgebouwd, dat het vanuit meerdere kanten informatie kan geven. Het diende als basis voor vele tarotdecks die
hierna zijn gemaakt.

Net als de bijbel, dat een wijs oud geschrift is, kun je het nog altijd gebruiken om inspiratie te krijgen. Je ontvangt de hogere inzichten, die jij nu nodig hebt. Tarot = hogere weg. Je loopt allemaal weleens rond met bepaalde vragen.

Tarot reading/counseling in de praktijk (ook om te delen met twee personen)

Met de tarotkaarten krijg je informatie over de energie en situatie zoals die nu is en welke kant het opgaat volgens de huidige situatie. Ook komen suggesties ter tafel. Het consult duurt 50 minuten (met een kopje koffie of thee). Boek deze afspraak nu in met de boekingstool.

SUGGESTIE: Het is ook heel goed mogelijk, om dit met zijn tweeën te doen!

Tarot Counseling bij een proces

Als je in een persoonlijk proces zit, is het raadzaam en prettig om mij vaker te raadplegen. Dit is mogelijk met 4 à 5 consulten. Op die manier kun je steeds weer andere mogelijkheden of inzichten krijgen bij een situatie, die we van tevoren in beeld brengen. Ook kun je kiezen voor het healing traject, waarbij naast tarot counseling, ook bijv. Bach bloesems, meditatie en chakra reiki zit.

Ik help graag mensen die door omstandigheden onrust ervaren in hun lijf of zich veel zorgen maken en hun last (Wat dit ook is) graag van zich af willen laten glijden.

Overige informatie kun je bij mij krijgen via de contactpagina.

Wil je een JAARLEGGING? Dit is leuk om aan het begin van een nieuw jaar over het toekomstige jaar te krijgen, maar kan zeker ook gedurende het jaar aangevraagd. Aan te vragen via de contactpagina!
Het is ook mogelijk om een bepaalde vraag, met de kaarten uit te leggen. Het verslag hiervan, mail ik. Ook dit is via de contactpagina aan te vragen.


Review tarot consulten

Annette weet je het juiste inzicht te geven wat er nodig is om een volgende stap of beslissing te nemen. Met behulp van haar tarotkaarten krijg je een uitgebreide onderbouwing wat jou te wachten of te doen staat zonder dat ze daar een eigen oordeelsvorming over heeft. Ze houdt het contact prettig en persoonlijk waardoor je je bij haar direct op je gemak voelt. Ze heeft mij al vele malen geholpen met een hulp vraag en haar antwoorden en adviezen zijn altijd uitgekomen. Ze heeft bijzondere talenten waar ze trots op mag zijn.