Tarot

Rider Waite 

Ik werk met het tarot deck Rider Waite, dat in 1905 is ontstaan op initiatief van Arthur Waite en Pamela Colman-Smith, leden van de occulte school in Engeland. Alle kaarten zijn precies zo opgebouwd, dat ze alle informatie kunnen geven die je nodig hebt. Het diende als basis voor vele tarotdecks die hierna zijn gemaakt.

 

Iedereen loopt weleens rond met bepaalde vragen.
Tarot betekent “hogere weg”.
Ze bieden waarheid, hoop en inspiratie!

Tarot reading/counseling in de praktijk

Met de tarotkaarten krijg je informatie over de energie en situatie zoals die nu is en welke kant het opgaat volgens de huidige situatie. Ook komen suggesties ter tafel. Het consult duurt 50 minuten (met een kopje koffie of thee). Boek deze afspraak nu in met de boekingstool.

Het is mogelijk om een losse afspraak te maken voor inzichten of advies. Het is ook mogelijk om een jaarlegging te boeken.

Leer de tarot zelf leggen!

Op diverse losse lessen kom je zelf al een heel ver met het leren leggen van de tarot kaarten.
Ik geef zowel losse lessen, als een uitgebreide opleiding (5 lessen voor de kleine en 5 lessen voor de grote arcanakaarten) .

Tarot Counseling bij een proces

Als je in een persoonlijk proces zit, raad ik je aan om een traject aan te gaan.  In het healing traject, wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes.

Overige informatie kun je bij mij krijgen via de contactpagina.

Wil je een JAARLEGGING? Dit is leuk om aan het begin van een nieuw jaar over het toekomstige jaar te krijgen, maar kan zeker ook gedurende het jaar aangevraagd. Aan te vragen via de contactpagina!
Het is ook mogelijk om een bepaalde vraag, met de kaarten uit te leggen. Het verslag hiervan, mail ik. Ook dit is via de contactpagina aan te vragen.

Jaarlegging


Deze legging leg ik met 3 verschillende tarotkaarten. Maand voor maand vertellen de kaarten wat er valt te verwachten, dus over de twaalf maanden die nog komen. Hij is op elk moment in het jaar aan te vragen! Als extraatje geef ik er nu info bij over de energie van je chakra’s.

 

De jaarlegging wordt per mail verzonden, maar een bezoekje in de praktijk (Castricum) voor deze legging is ook mogelijk door een afspraak te plannen hiervoor via de agenda! of vraag hem dus per mail aan: jaarlegging.

Reacties op de jaarlegging

Heb het gelezen en wordt een mooi jaar voor mij. Ik herken er veel in. Sinds enkele weken weet ik dat ik Artrose in mijn knie heb. Hierdoor sta ik nu op een kruising doordat ik mijn knie niet te lang mag belasten, dus 2 dagen winkel is niet verstandig. Wat ga ik nu doen dat bij mij past. Keuzes maken. En in juni ga ik als assistente mee met de Maria Magdalena reis in Zuid Frankrijk(spirituele groep) Ben er zeer blij mee dank je wel weer 🙏🥰

Dankjewel Annette! Er staan al dingen in die gaan gebeuren ? Oa half januari start ik met……
Nou nogmaals super bedankt en voor jou ook alvast een fijn en liefdevol nieuwjaar!”

“Ben zeer benieuwd , 2022 was zeer kloppend. Super !”

“Dank je wel!?❤
Ik heb nu al zin in het nieuwe jaar, kom maar op ik ben er klaar voor??
“Hoi Annette, Weet je dat jouw jaarlegging echt precies is uitgekomen alles”
“Lieve Annette, dankjewel weer voor prachtig jaar legging, al heb ik jaren geleden opgegeven om liefde te vinden, krijg ik door deze legging weer sprankje hoop! Hoop om te verhuizen, beterschap op het werk gebied allemaal dingen die jij benoemd in de jaar legging, spelen in mijn leven op moment, ik dank je met mijn hele hart voor deze mooie inzicht! Liefs van hier??❤️??
“Dit jaar (2022) zat je echt heel erg goed
???, ik geloof in jou, Je bent goed

“Hoi Annet, toch even leuk om te delen! De eerste maand (januari 2023) is alweer heel accuraat! Begin vh jaar bericht dat we geld vd energieleverancier terug krijgen. En zojuist bericht van een claim vd luchtvaartmaatschappij dat ze de betaling toezeggen. Groetjes …..”

“Annette weet je het juiste inzicht te geven wat er nodig is om een volgende stap of beslissing te nemen. Met behulp van haar tarotkaarten krijg je een uitgebreide onderbouwing wat jou te wachten of te doen staat zonder dat ze daar een eigen oordeelsvorming over heeft. Ze houdt het contact prettig en persoonlijk waardoor je je bij haar direct op je gemak voelt. Ze heeft mij al vele malen geholpen met een hulp vraag en haar antwoorden en adviezen zijn altijd uitgekomen. Ze heeft bijzondere talenten waar ze trots op mag zijn.”

“Het gaat erg goed. Het klopte erg goed, wat je voorspeld had. Alleen de volgorde was een beetje anders; maar dingen gebeuren als het de tijd is. Wij hebben ons appartement verkocht aan een zeer welvarende partij en inderdaad hebben wij nu een prachtig huis gekocht in een nostalgische buurt, wat jij zei.
Je had het ook over een kind van ons, dat slaapproblemen zou krijgen; Dit is nu heel erg aan de orde en dit is pittig. ” van A.
“Heel erg dank je wel, ik ben onder de indruk. Het klopt, ook met wat ik van binnen voel. Helaas had ik een retraite in gedachten in mei maar dat is midden in het eindexamen van mijn jongste en hij wil niet naar zijn vader dus blijf ik thuis. Wie weet komt er nog iets anders voorbij, In juni gaan we verhuizen dus ik ben benieuwd hoe het met mijn plannen gaat. En nu, ik ben gewoon uitgeput, Alles lezen was al veel me maar ik ben heel dankbaar. Dank je wel ” M.

De bronafbeelding bekijken Zelf leren? Kijk bij de trainingen of cursussen die ik geef!