Healing traject

Wanneer?
In een aantal afspraken, kun je die energie aanvullen waar tekorten of blokkades zijn, of juist tot rust te brengen. Je kunt last hebben van bepaalde emotionele last, wat door een verstoring in je aura (energie-lichaam) terecht komt.

Voorbeelden
Als je teveel denkt en ook nog denkt dat dit denken nodig is, kun je moeite hebben om te ontspannen. Ontspanning is juist goed om creatief te kunnen zijn in je aanpak van dingen of manier van denken en ook om succes te hebben.

Als je het gevoel voor aarding bent kwijtgeraakt, kun je lastig voor jezelf zorgen of opkomen.  Dan loop je leeg.

Of je laat je teveel beïnvloeden door (de emoties) van anderen. Het is nu jouw tijd!

Verstoring in je energie kan zich uiten in lichamelijke disbalans maar vooral in vervelende emoties. (Daarvoor zijn de Bach bloesems ook zeer geschikt!)

Met Chakra Reiki
stem ik af waar de disbalans bij iemand zit. Dit kan zijn in één of meerder chakra punten. Deze energie wordt “gerepareerd”. Ik geef met mijn handen, die boven het lichaam en kleding zijn, de energie door. Ook kan ik een chakra een beetje sluiten, als bepaalde energie weg”lekt”.  De ervaringen verschillen per persoon. Vaak hoor ik de volgende dingen: tintelingen, een gevoel van een verstevigende band om de buik, het wegdraaien van het hoofd of been (terwijl die stil lag), maar ook hoofdpijn of een zwaarte of wat misselijkheid kan voorkomen. Dit is dan tijdelijk. Het betekent een verschuiving van energie patronen die zich hebben vastgezet in de loop der tijd.

De kristallen die ik uitkies, zorgen voor vier keer meer energie lading, dan bij normale reiki.
Tijdens de behandeling krijg ik vaak een boodschap naar boven. Na de behandeling bespreken we kort hoe het was.

Je krijgt een aantal sessie in het traject, maar een losse of een serie van drie keer kan ook. boek hier je losse afspraak!

Bach bloesems
Er kan een flesje met Bach bloesems op maat samengesteld worden. De bloesems zorgen met hun positieve eigenschappen in op een kentering van opgebouwde emoties bij iemand. (Er is ook een workshop Bach bloesems of privé sessie, om de juiste bloesems te ontdekken).

Spirituele counseling
Aanvullend kan counseling, waarbij ik spirituele tools, als tarotkaarten en pendel gebruik, extra stimulerend werken tijdens jouw proces.

Extra
Het Zero to Plus traject is inclusief een kristal en een Bach bloesem mix (voor gebruik van 3 weken), meditatie enz.

 

 

Boeken
Je kunt meer info opvragen via de mail (contactpagina), of een eerste afspraak boeken via de pagina afspraak plannen!
Geef hierbij aan waar jouw interesse naar uitgaat.

Kosten
Informeer even bij mij naar de kosten. De prijs varieert naar gelang inhoud en aantal sessies.

 

Recensies Bach bloesems:

“Durf je bijna niet meer te mailen, zo lang geleden is het inmiddels. Maar ik wilde je toch graag laten weten dat ik uiteindelijk veel plezier heb gehad van je druppels! Ik ben er nu twee weken mee klaar en ik heb echt verschil gemerkt. Ik sta weer iets stabieler na alles wat er is gebeurd eind vorig jaar en over het algemeen voel ik ook iets beter mn eigen kracht. …Heel duidelijk overgave aan de situatie, dat merkte ik wel als mooi verschil. Heel mooi om zo te ervaren, dank je wel! ”

“Van de Bach druppels die ik al heb heb ik echt al effect. Meer energie”

Zie meer reviews op internet.