Healing

In het Zero to Plus traject gebruik ik energetische methodieken om bepaalde disbalans op te heffen. Emotionele disbalans zorgt ook voor lichamelijke onrust of ziekte. Waar we naar toe werken is innerlijke rust, dus rust van binnenuit, zonder negatieve emoties, zoals spanningen, ergernissen en angst. Dit levert je betere energie op, in lichaam en mind. Als je kiest voor jezelf, bijv. met dit traject, dan levert dit je altijd veel meer op dan sec de rust waar je bijv. voor komt. Er ontstaat een positieve kettingreactie. Het werkt dus door in de leefomgeving, zoals in je relatie, sociale leven, drijfveren, doelen, werk, creativiteit, fitheid, enzovoorts. Je zit in een positieve flow.

Vandaar de naam van het traject: Zero to Plus!

In het traject kunnen de volgende componenten zitten:

Chakra Reiki 

geef ik reiki met kristallen op de chakra’s/energiepunten. Door kristallen krijg je vier keer meer energetische lading, dan bij een normale reiki behandeling. De energie, die in de 7 hoofd chakra’s, zit, wordt geharmoniseerd of geheeld. Dit gebeurt via mijn handen, die zich boven het lichaam bevinden. De ervaringen verschillen per persoon. Soms ervaren mensen tintelingen, een prettige warmte of druk. De energie in het lichaam wordt gereset eigenlijk.

Boek hier een losse CR afspraak! Je kunt hierna doorgaan met het traject.

Bach bloesems (extracten)
Er kan een flesje met Bach bloesems op maat samengesteld worden. De bloesems werken met hun eigen eigenschappen in op bepaalde menselijke eigenschappen en zo hebben ze een positief effect op bepaalde gemoedstoestanden. Er zijn wel 38 verschillende toestanden en bloesems in kaart gebracht! Boek nu een Bach bloesem onderzoek. Bij deelname aan het Zero to Plus healing traject, ontvang je een flesje.

Spirituele counseling met kaarten
Deze vorm van counseling, waarbij ik spirituele tools tarotkaarten , pendel en andere kaarten gebruik, geeft begeleiding bij een persoonlijk proces. Het is ook mogelijk een losse afspraak te boeken.

Je kunt meer info opvragen via de mail (contactpagina), of gelijk een ori├źnterende afspraak boeken via de pagina afspraak plannen!

Kosten
de kosten zijn afhankelijk van de inhoud van het op maat samengestelde traject.

 

 

Recensies Bach bloesems:

“Durf je bijna niet meer te mailen, zo lang geleden is het inmiddels. Maar ik wilde je toch graag laten weten dat ik uiteindelijk veel plezier heb gehad van je druppels! Ik ben er nu twee weken mee klaar en ik heb echt verschil gemerkt. Ik sta weer iets stabieler na alles wat er is gebeurd eind vorig jaar en over het algemeen voel ik ook iets beter mn eigen kracht. …Heel duidelijk overgave aan de situatie, dat merkte ik wel als mooi verschil. Heel mooi om zo te ervaren, dank je wel! ”

“Van de Bach druppels die ik al heb heb ik echt al effect. Meer energie”

Zie meer reviews op internet.