Pendel cursus


Wist je dat je voor van alles en nog wat kunt pendelen? Je kunt bijv. pendelen of iets goed gaat verlopen, welke baan het beste voor jou is, en allerlei keuzes, zoals het juiste supplement voor jou, enz. enz.
Natuurkundige Albert Einstein (en vele andere ontdekkers, filosofen, kunstenaars, legerleiders, waaronder o.a. generaal Patton, Charles Richet, Leonardo da Vinci, Thomas Edison) werkten met de pendel/wichelroede.
Het begint met vertrouwen en geloof dus.

Inhoud workshop

  • Hoe zwaait de pendel bij een ja of een nee bij jou ?
    We kraken hiervoor jouw unieke pendel code!
  • Pendelen voor een ander;
  • Energie/ chakra’s scan;
  • Edelstenen uitpendelen (losse of in een sieraad);
  • gebruik van pendel vragenkaarten (uit het boek Pendelen van A tot Z van P. Sonnenberg)
  • pendel matje voor contact met een gids.

Kosten
De pendel cursus kost los € 39,-; Dit is exclusief een (door jou uit te pendelen) edelsteen of pendel met edelsteentje eraan. Natuurlijk is er koffie, thee, koek.  Extra zaken, zoals edelstenen, pendels en pendelkleedje zijn aanwezig.

Opgeven via annette@inspiri.nl; eerstvolgende workshop is zaterdag 14 oktober, 10.30 – 12.30 uur.

Review:
“Hoi Annette, … ? Ik vond de cursus ontzettend leuk en persoonlijk door het kleine groepje. Ik vond het een fijne binnenkomst met alle edelstenen op tafel. De cursus was uitgebreid en praktisch, leuk om direct met je eigen situatie aan de slag te kunnen gaan en daarbij ondersteund te worden. Een verrassende toevoeging was de kaartenset en de tarot kaarten! Door de cursus, gebruik ik de pendel nog dagelijks. Dankjewel voor de leuke ochtend!”